Roma – 24.03.12

Etter en super første dag i Roma fant vi ut at vi ville feire med en flaske champagne på balkongen når vi kom tilbake til hotellet. Høres fantastisk ut, sant? Hadde det ikke vært for at flasken vår hadde en skår hadde det nok vært det og. Men neida. Kristian fikk et dypt kutt i tommelen når han skulle åpne flasken og blodet pumpet. Overaaalt. Etter litt om og men fikk han bandasjert seg, men dagen i dag, vår andre dag i Roma, måtte brukes til å oppspore et apotek. Dette var ikke så lett- med tanke på at det var Palmesøndag… Vi gikk og vi gikk, og etter å ha gått gjennom et lass av trange gater fant vi endelig et som var åpent og Kristian fikk plastret seg skikkelig sammen stakkar!

Planen i dag var å overvære pavens første gudstjenete på St. Peters plassen, men vi klarte selvfølgelig å komme for sent siden vi brukte nesten hele morgenen til apotekjakt. Uansett- vi fikk sett paven så jeg er storfornøyd!!

Dag 2

Vi startet med å gå langs Tiberen forbi Castel Sant´ Angelo og opp til Vatikanet. En fin tur fra hotellet 🙂

Dag 2_1

Dag 2_2

Dag 2_3

Etterpå bestemte vi oss for å sette kursen mot Colosseum og Foro Romano. Vi fant dog ut at vi ikke skulle betale oss inn her før dagen etter, siden det er lurt å være litt tidlig ute med tanke på mengden besøkende. For å komme inn i Colosseum bør en være tidlig ute, hvis ikke kan en risikere å stå i kø i en del timer. Ikke bra!

Dag 2_14

Dag 2_22Dag 2_20Dag 2_21

Dag 2_17Dag 2_16Dag 2_15

Dag 2_18

Dag 2_19Dag 2_23Dag 2_13Dag 2_25Dag 2_26Dag 2_24Dag 2_27Dag 2_28

Vi besøkte også den kjente «Bløtkake-bygningen» med den evige ild & en nydelig utsikt over Romas tak!

Dag 2_12Dag 2_8Dag 2_9Dag 2_11Dag 2_10Dag 2_4Dag 2_5

Etterhvert som solen gikk ned bestemte vi oss for å ta en runde i Trastevere-området, siden vi hadde fått dette varmt anbefalt fra flere personer. Dette var et utrolig koselig område, som jeg gjerne vil utforske litt mer! Vi var så trette i både kropp og hodet etter alt gåingen i dag, så det ble liksom bare en liten svipp-tur før vi satte kursen tilbake til hotellet igjen.

Dag 2_29Litt senere skulle vi ut på nye eventur med det formål å finne et koselig sted hvor vi kunne spise middag. Da ble Kristian frastjålet mobilen sin stakkar… Han er nok så avhengig av telefonen sin med tanke på jobb og diverse, så hele turen hans var jo «ødelagt» etter dette… Først fingen så mobilen. Uflaks!

Dag 2_31

Jeg prøvde å muntre ham litt opp med gelato på kvelden, det funket heldigvis! Hihi

Dag 2_30Dag 2_32

Reklamer

2 kommentarer om “Roma – 24.03.12

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s