LACOCK ABBEY

Mens vi var i Lacock Village besøkte vi også en berømt Abbey som blant annet er brukt som eksteriøret til Hogwarts!

Dette fine bygget ligger litt i utkanten av selve landsbyen og ble opprinnelig bygget som et kloster på 1200-tallet. Lacock Abbey ble senere hjemmet til William Fox Talbot, som er kjent for å ha utviklet den første vellykkede negativ/positiv-prosessen innen fotografi, noe som blant annet førte til at fotografier kunne masseproduseres 🙂 Så dette her kunne jo faktisk ansees å være en smule interessant for mitt fotointeresserte reisefølge også!

På bildene under her er det sikker mange som kjenner seg igjen! Her er det nemlig spilt inn ganske mange scener fra de forskjellige Harry Potter filmene, hurra! 🙂 🙂 Det er også spilt inn filmer her som The Other Boelyn Girl og BBC-utgaven av Pride and Prejudice.

Jeg ser ..rar.. ut på omtrent alle bildene vi tok denne dagen. Var så gira og gikk bare rundt å smilte fra øre til øre hele dagen, haha!Lacock Abbey kan absolutt anbefales,  virkelig vakker arkitektur! Og er du Harry potter fan MÅ du nesten ta deg et besøk, hihi 🙂 Det var nesten litt magisk!

Reklamer

5 kommentarer om “LACOCK ABBEY

  1. Så mange vakre bilder…nå fikk du meg til å ville reise hit også…bildene dine er virkelig nydelige…og jeg forstår at du falt for dette stedet ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s