CASTLE COMBE

En halvtimes kjøretur utenfor Bath ligger den sjarmerende lille landsbyen Castle Combe. Denne landsbyen er kåret til «The Prettiest Village in England» og det med god grunn!

Jeg hadde aldri hørt om Castle Combe før jeg snublet innom bloggen til randomjenta (http://gossipgirlworld.blogg.no) som hadde besøkt denne perlen og lagt ut bilder. Da var jeg solgt! Reiseruten vår ble endret nok en gang, dette stedet måtte besøkes! Vi hadde allerede planlagt å dra innom Lacock Village denne dagen, så vi presset litt på programmet slik at vi fikk besøkt begge disse to samme dag.

Etter hvert som vi nærmet oss Castle Combe ble veien bare smalere og smalere, noe som er litt skremmende når en kjører på motsatt side av hva en er vant til. Det at fartsgrensen var noe høyere enn hva den burde vært var også litt skummelt! Det gikk heldigvis fint, og vi kom oss frem i god behold 🙂

Som randomjenta skrev i bloggen sin ser det nærmest ut som om tiden har stått stille her. Kunne ikke funnet en bedre beskrivelse av dette stedet! Det var helt fantastisk 🙂

En del av dere kjenner kanskje dette stedet igjen fra filmer dere har sett- det er nemlig populært å bruke denne landsbyen som filmlocation.

Vi var veldig heldige med været denne dagen, noe som passet supert siden vi bare skulle vandre rundt ute! 🙂 Castle Combe var en kjempe koselig plass som vi gjerne stikker innom igjen. Kan absolutt anbefales!

Irene

Reklamer

8 kommentarer om “CASTLE COMBE

  1. Takk for kommentarer 🙂 Regner med du kanskje fant meg i bloggen til Randomjenta? Jeg er innom der rett som det er og kommentrerer 🙂 Jeg SKAL til denne idylliske lille landsbyen en vakker dag, hvordan kan man la være?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s