Paris 20. mai 2012

Så var den kommet – dagen for hjemreise. Flyet vårt gikk heldigvis sent på kvelden, så vi brukte stort sett hele dagen på sightseeing og kos. Vi startet med Eiffeltårnet, som vi fremdeles ikke hadde vært oppi. Ble dessverre litt for skremt av køen, så valgte å stå over i dag og!

Bilde

Bilde

Siden vi ikke gikk opp i tårnet i dag heller, fant vi ut at vi ville slappe litt av i parken som ligger rett ved siden av. Her lå vi å koste oss i solen en liten stund, før det begynte å rumle litt i magen, så da vandret vi videre for å finne et sted hvor vi kunne spise lunsj. I grevens tid fant vi en koselig kafe i en rolig bakgate hvor vi fikk bord. Himmelens sluser åpnet seg nemlig igjen. Vi trodde vi var ganske så «værvante» i og med at vi er født og oppvokst på Vestlandet begge to, men dette her hadde vi aldri sett makan til før! Det er først nå jeg forstår hva folk mener når de sier at det «regner kattunger»! Kattunger av denne sizen her har vi aldri sett på Vestlandet, det er sikkert og visst!

Bilde

Bilde

Bilde

Gode og mette vandret vi videre, og endte til slutt opp i Luxembourghagen/ parken. Her var det nydelig! Solen stekte, og vi følte vi var i «syden» der vi satt- omgitt av Palmer.

Bilde

Vi gikk rundt og tok litt bilder, så på tenniskamper, slappet av og bare nøt livet!

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

*****

Når det var på tide å tenke på hjemreisen gikk vi innom et bakeri for å kjøpe med oss noen franske makroner før vi satte kursen mot hotellet. Der sto sjåføren og ventet, med dress og greier, så vi hadde en førsteklasses tur tilbake til flyplassen kan man si 😛 En superfin avslutning på den fine turen vår- jeg har kost meg skakk, jeg 🙂

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tur, Kristian!

Irene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s