Paris 16. mai 2012

Da var vi endelig fremme i Paris etter nedtelling helt fra desember 2011 (fra Irene sin side ihvertfall)!! Flyet gikk fra Oslo 1725 onsdag ettermiddag, og vi var trygt fremme på et koselig lite hotell i 2100-tiden samme kveld. Turen gikk fint, sett bort i fra litt problemer med språket og tuben. Er vell ingen hemmelighet at de fleste franskmenn foretrekker å bare snakke fransk..

Ellers bor vi som sagt på et koselig lite hotell rett ved siden av Maison Radio France. Hotellet er «veldig fransk» og har utsikt til Eiffeltårnet fra den ene siden. Vi havnet selvfølgelig på motsatt side, men det er igrunn ikke så farlig 🙂 Det tar oss ca. 5 min å gå bort til Seinen og der har vi nydelig utsikt til La Tour Eiffel!

Så snart vi hadde pakket ut av koffertene gikk vi en liten tur ut for å sjekke området rundt hotellet. Et rolig område med litt restauranter og bakerier rundt omkring. Etter litt «vasing» forvillet vi oss bort til Seinen og fikk sett og tatt litt bilder av Eiffeltårnet og det daglige lysshowet. Kjempe fint!!

Superklare for avreise begge to!

Første glimpset av Eiffeltårnet 🙂

Fra hotellet. Veldig koselig, men tror vi prøver et mer sentralt neste gang!:-)

Fine byen!

Frihetsgudinnen fikk vi og sett! :-p

I morgen er planen å dra til Louvre, Notre-Dame, Champs-Élysées og å vandre gatelangs i denne fantastiske byen. Gleder oss!

Irene

Reklamer

2 kommentarer om “Paris 16. mai 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s